Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεοφάνη Παπά


Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων, επισκέφθηκε στο γραφείο του το νέο Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κ. Θεοφάνη Παπά, ο Πολιτευτής του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στη Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Καβαρλής.

Ο κ. Καβαρλής συνεχάρη τον κ. Παπά για  την επιλογή του στο νέο αυτό μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα, στο τιμόνι μιας από τις πιο νευραλγικές θέσεις  διοίκησης που συνδέεται  με την αειφόρο ανάπτυξη, την περιβαλλοντική διακυβέρνηση, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Παπάς ενημέρωσε τον κ. Καβαρλή για τους βασικούς
πυλώνες της στρατηγικής που προτίθεται  να ακολουθήσει και τις άμεσες προτεραιότητες που έχει θέσει για τη νέα αυτή θεματική Αντιπεριφέρεια. Στη συνέχεια οι δύο άντρες είχαν τη ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματα των περιοχών που επιβαρύνονται περιβαλλοντικά από την εναπόθεση των αστικών λυμάτων της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης καθώς και, τους βασικούς άξονες αντιμετώπισης των προβλημάτων και  βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους. Τέλος, αναφέρθηκαν στους  τρόπους ανάπτυξης και αξιοποίησης του ορεινού όγκου του Νομού Θεσσαλονίκης.

Ο Πολιτευτής του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Δημήτριος Καβαρλής ευχήθηκε στο νέο Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοφάνη Παπά, καλή δύναμη, δημιουργία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του έτσι ώστε να εξασφαλιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του Τόπου και των Πολιτών.




2 σχόλια:

  1. Δημήτρη, συγχαρητήρια για τη δραστηριότητά σου. Καμμιά συγκέντρωση στη περιοχή σου όπως της Καλαμαριάς θα κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.... Ίδωμεν!!!

    Άλλωστε εγώ ένας απλός Υποψήφιος Βουλευτής είμαι, και ως γνωστόν, οι υποψήφιοι Βουλευτές τέτοιες συγκεντρώσεις κάνουν μόνο κατά την προεκλογική εκστρατεία.Δεν είμαι Υπεύθυνος Δήμου Καλαμαριάς.

    Και για να φρεσκάρω τη μνήμη σας, στην Κεντρική Επιτροπή της Αθήνας, εμείς αναγνωρίσαμε και παινέψαμε το έργο που κάνετε!!!

    Με Εκτίμηση

    Δημήτρης Καβαρλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή