Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας για τον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Δήμο Λαγκαδά.


Ο Πολιτευτής του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στη Β΄ Θεσσαλονίκης  κ. Δημήτριος Καβαρλής παρευρέθη στο Λαγκαδά για τις εορταστικές εκδηλώσεις της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στην οποία συμμετείχαν σύσσωμες οι Τοπικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλης, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη και τον Διοικητή της 34ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Ταξίαρχο κ. Θεόδωρο Κουλούρη.

Στη  Δοξολογία που τελέστηκε  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής
χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ενώ  στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Λαγκαδά, συνοδεία Τιμητικού Αγήματος και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Αστυνομίας.

Οι Ελληνικές  Ένοπλες Δυνάμεις κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά, στη ψυχή και στη συνείδηση όλων μας, δήλωσε ο κ. Καβαρλής, γιατί όποτε χρειάστηκε να υπερασπιστούν την Εθνική μας Ανεξαρτησία, κατέγραψαν σελίδες δόξας και ηρωισμού στα διάφορα πεδία των μαχών, σελίδες, που η προσφορά τους αποτιμάται με το αίμα όλων εκείνων των επώνυμων και ανώνυμων Ελλήνων που προσέφεραν τη ζωή τους για την Πατρίδα  Ενώ με την παρουσία και το πολυεπίπεδο έργο τους στην ειρήνη, αποτελούν διαχρονικά, αδιαμφισβήτητο παράγοντα  ασφάλειας και σταθερότητας που προσυπογράφει και εγγυάται την Πρόοδο και την Ευημερία του Ελληνικού Λαού.

Συνεχίζοντας, ο κ. Καβαρλής επεσήμανε ότι ο Ελληνικός Λαός εκφράζει την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και τον σεβασμό του σε όλους  τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Στρατιώτες, Ναύτες, Σμηνίτες και Πολιτικό Προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας,  που προέρχεται από αυτές και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες, τις αντιξοότητες και τα προβλήματά τους, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις να διαθέτουν όλα εκείνα τα ηθικά και υλικά εφόδια που αναγκαιούν για  την απρόσκοπτη εκτέλεση της αποστολής τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου