Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ!!

ΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Θα ήθελα να σας  ευχαριστήσω, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής και Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ Παναγιώτη Μίγκο, για την πρόσκληση και την τιμή που μου κάνατε να με δεχθείτε στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.
Ήρθαμε φτωχοί και φεύγουμε πλούσιοι!

Είχαμε απορίες και φεύγουμε με λύσεις!!

Ήρθαμε απογοητευμένοι και φεύγουμε με ελπίδα!!!

Τους δυο τελευταίους μήνες οι δραστηριότητες του Κόμματος μας αναπτέρωσαν το ηθικό.

Η πρώτη δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε
στις 4 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς με πρωτοβουλία των στελεχών της Θεσσαλονίκης και προσκεκλημένους Ανώτατους  Αξιωματικούς εα των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, Καθηγητές των ΑΠΘ. ΠΑΜΑΚ και ΑΤΕΙΘ, Πρόεδροι Πατριωτικών Οργανώσεων του εσωτερικού και της Ομογένειας, Επιχειρηματίες, Γιατροί, Δικηγόροι, Οικονομολόγοι, Στελέχη μεγάλων Οργανισμών και Επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι. με την παρουσία του Προέδρου κ Νικόλαου  Αλικάκου και του Γενικού Γραμματέα κ. Παναγιώτη  Μίγκου, έδωσε το σύνθημα για  ΄΄Άνοιγμα στην Κοινωνία΄΄ που σηματοδοτεί τη διεύρυνσή μας.

Η δεύτερη στις  21 Νοεμβρίου  με την τριπλή σημειολογία της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, της εορτή της Θεοτόκου και του εορτασμού του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας για τον ένα χρόνο παρουσίας του στην πολιτική σκηνή της Χώρας, πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα Αλέξανδρος της Λέσχης Αξιωματικών Θεσσαλονίκης, με την παρουσία του πρόεδρου κ Νικόλαου  Αλικάκου, του Γενικού Γραμματέα κ. Παναγιώτη  Μίγκου  και της Εκπροσώπου Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Υπεύθυνης Νεολαίας του ΣΕΕ κ. Γεωργίας Φωτεινού, με στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, μελών και  στελεχών του Κόμματος με κεντρικό θέμα την οργάνωση της νεολαίας.

Τελευταία και κορωνίδα όλων των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας,   η σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής στις 9 Δεκεμβρίου στην Αθήνα με τη συμμετοχή των περισσοτέρων Νομαρχιακών Ενοτήτων της Χώρας καθώς και πληθώρα οργανωτικών μελών του Κόμματος. Αισιόδοξο μήνυμα στην αγωνία των στελεχών μας για το μέλλον της Ελλάδας και της πολιτικής κατάστασης  που συνεχώς επιδεινώνεται, η ελπίδα για τη συμβολή του Κόμματός μας στη διέξοδο από την κρίση και τη στενωπό.

Στην πολύωρη, πολυφωνική και  δημοκρατικότατη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ άλλων ξεχώρισαν, η ανακοίνωση από την  Κεντρική  Επιτροπή για τις διερευνητικές προσπάθειες και τις αξιόλογες ενέργειες αναζήτησης  συνεργασίας  του Κόμματος με εξωκοινοβουλευτικούς πολιτικούς φορείς που έχουν προσανατολισμό την ανόρθωση της Πατρίδας μας και στελεχώνονται από Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα και την ανακοίνωση για την έμπρακτη στήριξη της Ομογένειας που αξιολογεί την  πρωτοβουλία και την προσπάθεια του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας ως την ελπίδα της Ελλάδας.

Αναπτερώθηκε  το ηθικό μας.

Κορυφαία στιγμή η  ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για τη σύγκληση Συνεδρίου του Κόμματος με στόχο την επικύρωση της συμφωνίας για το ΄΄ Άνοιγμα στην Κοινωνία ΄΄ και για την αλλαγή του καταστατικού με σκοπό την αναδιοργάνωση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Κυριάρχησε το ενωτικό πνεύμα, όπως άλλωστε πρεσβεύει και το όνομά μας, για την επαναδραστηριοποίηση των απογοητευμένων στελεχών και για τη  στελέχωση με νέο αίμα και ικανά άτομα ενός πιο ευέλικτου σχήματος που θα μας οδηγήσει στην είσοδό μας στην βουλή.

Ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Νικόλαος Αλικάκος τόνισε για μια ακόμη φορά, όπως και στις δύο προηγούμενες δημόσιες τοποθετήσεις του, την πρόθεσή του για παραχώρηση της ηγεσίας σε όσους θέλουν και νοιώθουν ότι μπορούν να πάνε το Κόμμα ψηλότερα δηλώνοντας, ότι οι θέσεις και τα οφίκια δεν είναι αυτοσκοπός για τα στελέχη Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας΄΄, αποδεικνύοντάς το περίτρανα με το προσωπικό του παράδειγμα. Επιπροσθέτως,  μαζί με τους ιδρυτές, τους πρωτεργάτες, την Κεντρική Επιτροπή και όλους τους φίλους και τα μέλη του Κόμματος στο Συνέδριο θα προχωρήσουμε στον επαναπροσδιορισμό της σύνθεσης του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου.

Τέτοιες ενέργειες, τέτοιες πρωτοβουλίες και τέτοιες ρηξικέλευθες αποφάσεις που επιβεβαιώνουν με τον πιο απερίφραστο και αδιαμφισβήτητο τρόπο τα αντανακλαστικά,  την εντιμότητα και την ετοιμότητα του Κόμματός μας, μας γέμισαν με αισιοδοξία και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα με περισσότερη όρεξη και ελπίδα για το μέλλον του Κόμματος, άρα της Ελλάδας.

Ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δώσατε.

Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε.     

 

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Δημήτρη!!! Συμφωνώ και επαυξάνω για όλα όσα αναφέρεις στο κείμενο σου.Με αγάπη και σύμπνοια θα πάμε μπροστά για αυτήν την δύσμοιρη πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή