Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Το Ιδεώδες Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας μέσα από τα μάτια ενός Υποψηφίου.


Αξιότιμοι  Σύνεδροι,

Φίλες και Φίλοι,

Ο ρόλος του Προέδρου σε ένα Πολιτικό Κόμμα μπορεί να παρομοιαστεί μ’ αυτόν ενός διευθυντή ορχήστρας, ο οποίος οφείλει να αντλήσει από κάθε ομάδα και μέλος της ορχήστρας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα απόδοσης.

Στο Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας,  το ρόλο της συμφωνικής ορχήστρας μπορεί  κάλλιστα να παίξει, το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο.

Ο κάθε οργανοπαίχτης της συμφωνικής ορχήστρας θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και «να ασκηθεί στο να ανεβαίνει και να κατεβαίνει με τη σκέψη του τη διατονική κλίμακα της συνάντησης, ώστε με οξεία αυτοκριτική να περιορίζει κάθε κακόηχο άκουσμα και να επιτυγχάνει τόσο την αναγκαία ευελιξία για κάθε μεταβολή όσο και την απαραίτητη γνώση των ορίων του οργάνου του», σύμφωνα με τον Herbart (Reble, 1992).

Επειδή όμως στην ομάδα το σύνολο ποτέ δεν ισούται με το άθροισμα των μερών του αλλά είναι
μεγαλύτερο ή μικρότερο ανάλογα με το πόσο καλά συνεργάζονται τα άτομα (Goldman, 1999), τα μέλη λοιπόν της συμφωνικής ορχήστρας οφείλουν να λειτουργούν και να δημιουργούν μέσα από μια ειλικρινή, αμφίδρομη και πολυεπίπεδη συνεργασία.

Τέλος για να ΄΄ξεσηκώσουμε΄΄ το ακροατήριο(Περιφερειακές Ενότητες) και να ΄΄καταπλήξουμε΄΄ τα πλήθη(ψηφοφόρους), θα πρέπει η επόμενη μέρα του Συνεδρίου να μας βρει από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη του ΣΕΕ με σηκωμένα τα μανίκια. να κάνουμε πράξη  την ετυμολογία της ΄΄συμφωνικής΄΄ ορχήστρας.

Να ΄΄ΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝ΄΄!!!

Δηλαδή να συνεισφέρουμε ενεργά στο οικοδόμημα που λέγεται Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας και, όχι απλώς να φωνασκούμε άσκοπα για να κάνουμε εντύπωση.  Να βελτιωνόμαστε διαρκώς ασκώντας ουσιώδη και επωφελή κριτική καταθέτοντας τεκμηριωμένες λύσεις και προτάσεις και, όχι να γκρεμίζουμε ασκώντας εύκολη, ασφαλή και κακή αντιπολίτευση. Να κατευθυνόμαστε πάντα μπροστά, να κατακτούμε νέες κορυφές και, όχι να παλινδρομούμε και να παλινωδούμε.

Μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ΄΄καλοκουρδισμένη΄΄ συμφωνική ορχήστρα και να είστε όλοι σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας ..... ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ!!!

                                                                                     
                                                                             Με Σεβασμό

                                                               Δημήτριος Γ. Καβαρλής
                                                               Πολιτευτής
                                                              Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
                                                             Β΄ Θεσσαλονίκης
                                                              Υποψήφιο Μέλος ΑΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου