Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Α΄ Έκτακτο Συνέδριο Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!


Αγαπητοί Σύνεδροι,
Φίλες και Φίλοι,


Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με πίστεψαν, με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Στη συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που δεν με ψήφισαν, επειδή παρά τις προσπάθειες και τη δράση μου δεν κατάφερα να τους εμπνεύσω, να τους πείσω και  να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους.

Τέλος, όλους αυτούς που αναλώθηκαν με αναχώματα, δολιοφθορές, εκφοβισμούς και μαύρη προπαγάνδα τους ευχαριστώ διπλά γιατί, αφενός με ανέδειξαν πρωταθλητή στη συγκομιδή αρνητικών ψήφων, αφετέρου με εμψύχωσαν ηθικά, με πείσμωσαν  και μου έδωσαν κουράγιο για να συνεχίσω, αποδεικνύοντας με τον ποιο έμπρακτο τρόπο, τόσο ότι διάλεξα το δύσκολο δρόμο, όσο ότι βαδίζω πάνω στη σωστή κατεύθυνση.

Έκανα μία πολιτική επιλογή την οποία στήριξα ευθαρσώς, έντιμα και με διαφάνεια και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι ηττημένος, ούτε πρόκειται να
κρυφτώ. Άλλωστε αυτό είναι το προνόμιο αυτών που βρίσκονται πάντοτε στα παρασκήνια και φοβούνται να εκτεθούν. Πικραμένος μπορεί να νοιώθω από τα άτομα αλλά σε καμία περίπτωση από το αποτέλεσμα.

Θα συνεχίσω να εκφράζω τις πολιτικές μου θέσεις, απόψεις και προτάσεις αναλαμβάνοντας πάντοτε την ευθύνη των λεγομένων και των πράξεών μου.

Μία εσωκομματική διαδικασία έλαβε τέλος και ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η προεκλογική στρατηγική των υποψηφίων, η αντιπαράθεση των ομάδων και οι διαξιφισμοί των αντιμαχόμενων παρατάξεων αποτέλεσαν τις πράξεις μιας χιλιοπαιγμένης κινηματογραφικής ταινίας, το σενάριο της οποίας για μια ακόμη φορά βασίστηκε στους ΄΄ Πολιτικούς Μαυρογυαλούρους΄΄,  οι οποίοι στο συγκεκριμένο έργο όχι μόνο δεν απομονώθηκαν  στον ΄΄Μακρόκοσμο΄΄ της πολιτικής μας ζωής που έχουμε στοχοποιήσει και πολεμάμε, αλλά δυστυχώς εισχώρησαν  και στον ΄΄Μικρόκοσμο΄΄ της προσωπικής μας πολιτικής υπόστασης και μάλιστα με εισιτήριο. Η μετάβαση από το παρών στο παρελθόν και αντίστροφα πραγματοποιήθηκε με έμμεσα ιστορικά ΄΄Φλας μπακ΄΄ που εστίαζαν στο ΄΄Δούρειο Ίππο΄΄ της Τροίας, ενώ οι όποιοι πολιτικοί προεκλογικοί εναγκαλισμοί, επενδύθηκαν μουσικά αναδεικνύοντας ως κυρίαρχο τον στίχο, ΄΄τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ΄΄.

Μπορεί η κριτική για τους σκηνοθέτες, το σενάριο και το έργο να είναι προσωπική, όμως, η λαϊκή ετυμηγορία και το αποτέλεσμα του Συνεδρίου, είναι αδιαμφισβήτητα και αδιαπραγμάτευτα.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας έχει νέο Πρόεδρο και νέο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες συνυποψήφιους στη  νέα Ηγεσία του ΣΕΕ.

Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο τους!!!


Με Σεβασμό

Δημήτριος Γ. Καβαρλής
Πολιτευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου