Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αλλαγή Διοικήσεως της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας.

Προσκεκλημένος της Στρατιωτικής Ηγεσίας, ο Πολιτευτής  Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Καβαρλής, είχε την τιμή να παραστεί στην τελετή παράδοσης -  παραλαβής της 34 Μ/Κ Ταξιαρχίας, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συναδέλφους, γνωστούς και φίλους και ταυτόχρονα να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τις εξελίξεις στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, στα  θέματα και στα προβλήματα που απασχολούν το Στρατιωτικό Προσωπικό.
 
Με τις ευλογίες του
Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη και την παρουσία του Διοικητού της ΙΙας  Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου κ. Δημητρίου Αλεβίζου, ο Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος Κουλούρης παρέδωσε τη Διοίκηση της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στον Ταξίαρχο κ. Μιλτιάδη Παπαγιαννούλη.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης, η Βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου κ. Ανέστης  Πολυχρονίδης, πρώην Διοικητές της Ταξιαρχίας και πλήθος τοπικών φορέων και  αρχών των Δήμων Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου.

Τέλος, ο κ. Καβαρλής ευχήθηκε τόσο στον παραδίδοντα όσο και στον παραλαμβάνοντα Διοικητή, Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και στο δύσκολο έργο τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου